Vei fi notificat de cate ori:

Abonament VIP

Bestbike.ro a lansat un nou serviciu de promovare care iti ofera posibilitatea de a creste vizibilitatea anunturilor tale si de a-ti scoate produsele sau serviciile in evidenta.

Prin Abonamentul VIP, Bestbike.ro iti ofera posibilitatea unica de a transforma vanzarea intr-o experienta deosebita, asigurand simultan o mai mare vizibilitate profilului tau si un sprijin real in cresterea activitatii tale pe site-ul Bestbike.ro.

Devino VIP acum

Beneficiezi de urmatoarele:

Insigna Status VIP atrage potentiali cumparatori crescand vizibilitatea profilului tau. Acest lucru inseamna ca simbolul va fi vizibil in dreptul numelui tau de profil

  • in sectiunea Contul meu
  • la profilul utilizatorului
  • in pagina de detaliu anunt la informatiile despre vanzator
  • in dreptul numelui tau in mesageria Bestbike.ro

Vrei sa comunici cu potentialii cumparatori fara restrictii? Devenind membru VIP poti trimite mesaje nelimitate zilnic.

In plus, mesajele membrilor VIP vor avea prioritate. Acestea vor aparea, pe durata abonamentului VIP activ, in topul casutei destinatarului, marcat ca mesaj VIP.

Fiindca imaginile spun deseori mai mult decat cuvintele, membrii VIP au posibilitatea de a adauga de doua ori mai multe poze anunturilor lor. Acest lucru va spori increderea cumparatorilor si va creste atractivitatea anuntului tau!

Cu Abonamentul VIP ai de 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale. Acest beneficiu se aplică categoriilor unde există deja posibilitatea repostarii gratuite.

Fii primul care afla daca a scazut pretul anuntului tau favorit sau daca au aparut noi anunturi care se potrivesc criteriilor tale de cautare. Membrii VIP vor primi notificari in timp real.