Ajutor

Cum funcţionează optiunea Urmărite din meniu?

Cu ajutorul punctului Urmărite din meniu puteţi face o listă cu anunţurile care corespund cerinţelor dumneavoastră. Acestea se pot imprima sau salva cu scopul de a le vedea mai târziu. Din anunţurile afişate alegeţi anunţul pe care doriţi să-l adăugaţi la Urmărite.

Alegeţi adaugă la urmărite. Pentru aceasta trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola dumneavoastră, după care puteţi salva anunţul ales. Puteţi scrie comentarii la oferta respectiva. În contiuare puteţi putea vedea anunţurile alese cu un clic pe link-ul Anunţurile mele, apoi pe Urmărite. Mai târziu în lista rezultatelor de căutare anunţurile odată alese vor fi marcate.

Cum mă pot înregistra?

Înregistrarea pe site-ul Bestauto.ro este gratuita şi fără obligaţii. Datele dumneavoastră personale nu vor fi transmise altor persoane. Înregistrarea este necesară atunci când doriţi să postaţi un anunţ sau să folosiţi funcţiile Asistenţi şi Urmărite. Puteţi căuta gratuit anunţurile aflate în baza de date fără a vă înregistra.

În urma înregistrării atenţie la spaţiile marcate cu steluţă rosie care sunt obligatorii.

Pentru înregistrare daţi click in pagina principală pe link-ul Înregistrare

Aici puteţi comunica datele de utilizator, datele personale (nume, prenume), datele de contact (adresă e-mail, număr de telefon, număr de fax, adresă site), adresa (adresă, cod poştal, localitate, ţară).

La prima înregistrare numele de utlizator va fi chiar adresa dumneavoastră de email. Alegeţi şi o parolă (parola trebuie dată de 2 ori). Parola poate avea maxim 32 caractere, poate conţine litere şi cifre. Caractere speciale (în afară de +, -, _, @, ?) nu au voie să apară în cadrul parolei. Atenţie la litere mici şi mari.

Dacă aţi uitat parola, la cererea dumneavoastră o putem trimite prin e-mail. Numărul de telefon e obligatoriu, iar datele personale este recomandat să le comunicaţi, pentru a putea lua legătura cu dumneavoastră în cazul în care este necesar.

La sfârşit vă rugăm confirmaţi că doriţi să vă înregistraţi ca persoană fizică. Dacă aveţi un parc auto sau sunteţi dealer auto şi doriţi să vă inregistraţi ca şi persoană juridică trebuie sa va inregistrati in pagina Servicii Dealer. Va creati contul dumneavoastră adaugand numele parcului auto si logo-ul care doriti sa apara pe site. Un email automat va fi trimis catre administratorul site-ului, iar contul dumneavoastră va fi validat in cel mai scurt timp posibil. Pentru a finaliza procesul daţi click pe butonul Salvare.

Dacă nu reuşiţi să accesaţi site-ul, vă rugăm să verificaţi setările browser-ului. La setări de siguranţă permiteţi setările Cookie, fără de care accesarea portalului bestauto.ro va fi restricţionata.

Cum îmi pot modifica datele de utilizator?

După ce v-aţi înregistrat pe site-ul bestauto.ro va fi disponibil meniul Anunţurile mele.

Aici puteţi alege unul din următoarele linkuri: Administrare, Asistenţi, Urmărite, Statistici, precum şi Profil.

Dacă doriţi să schimbaţi datele dumneavoastră personale daţi clic pe linkul Profil.

Utilizarea paginii de Administrare anunţuri

Pentru administrarea listei de anunţuri postate avem grupul de butoane:

Activare anunţ - anunţul poate fi înregistrat şi să rămână inactiv, şi atunci nu va fi vizibil la căutare, sau va fi activat din acest buton

Editare anunţ - datele anunţului pot fi modicate, dar numai daca anunţul e activ

Dezactivare anunţ - anunţul poate fi înregistrat şi făcut inactiv, şi atunci nu va fi vizibil la căutare

Ştergere anunţ - anunţul va fi şters din baza de date

Prelungire anunţ - perioada de valabilitate a anunţului pe site poate fi prelungită

Înnoire anunţ - se refac setarile ca şi cum anunţul ar fi fost plasat în acest moment

Tipărire la imprimantă - va deschide o fereastră cu detaliile anunţului potrivita pentru tipărire la imprimantă

Copiere anunţ - va crea un nou anunţ, copie exacta a celui curent. Este util în cazul în care se doreşte plasarea mai multor vehicule cu date asemanatoare.

Statistică anunţ - va afişa o pagină cu statistici asupra numărului de vizitatori ai acestui anunţ.