Detalii incarcare:
Prin incarcare se intelege o singura apasare a butonului Incarca.
In cazul in care se doreste adaugarea unor poze cu dimensiunea totala mai mare de 15 MB, vor fi necesare mai multe incarcari.
Retineti: Durata de timp necesara pentru adaugarea pozelor depinde atat de dimeniunea pozelor cat si de conexiunea dumneavoastra. Dimensiunea pozelor poate fi redusa utilizand un program de editare a imaginilor. Cea mai facila modalitate este descrisa aici.
Recomandam reducerea dimensiunii fisierelor imagine in cazul in care acestea depasesc 2 MB/poza.
X
Reducerea dimensiunii imaginilor utilizand programul standard Paint
Pasii sunt urmatorii:
1. Accesati programul prin click pe Start(din coltul stanga jos al ecranului), alegeti meniul Programs(Programe) si selectati Accessories(Accesorii). Dupa aceea faceti click pe Paint.
2. Dupa deschiderea programului faceti click pe File, dupa care alegeti Open. Din meniul deschis, alegeti poza a carei dimensiune vreti sa o reduceti.
3. Urmeaza un pas optional, care va permite sa reduceti oricat de mult doriti dimensiunea pozei selectate; acesta consta in click pe meniul Image(Imagine) optiunea Stretch/Skew...(Ingustare) si reduceti procentajele implicite (100%) pentru Horizontal (Orizontal) si pentru Vertical (Vertical) cu aceeasi cantitate. Aceasta va reduce dimensiunea in KB a imaginii.
4. Totusi, de cele mai multe ori, puteti trece direct la ultimul pas, si anume click din nou pe File(Fisier) si pe Save As(Salvare ca) si salvati imaginea sub un alt nume (astfel incat sa pastrati imaginea originala). Aceasta operatiune ar trebui sa reduca semnificativ dimensiunea pozei dumneavoastra in KB. Daca nu, repetati procesul incluzand punctul 3 si folosind procentaje mai mici.
X

Adauga anunt

Detalii

Vehicle details

Adauga poze


Locatie

Vehicle location

Descriere

Vehicle description

Contact

Numarul de telefon este obligatoriu.
Adresa de email este folosita pentru a va crea contul de administrare si a va trimite confirmarea, si nu va fi afisata in anunt.

Contact information

Mărește-ți șansele de succes

SMSCardCredit
Prin SMS
Prin Card
Vehicle details
   
Inregistrare
Email:
Parola
Parola este folosita pentru a putea modifica sau sterge anunturile dvs.